Суспільство

Виставки зброї та стрільби з лука, подарунки та дискотека: відсвяткували 410-ту річницю Лосинівки

У селищі Лосинівка, що на Чернігівщині, відбулися святкові заходи, присвячені 410-й річниці населеного пункту. Окрім численних побажань міцного здоров’я, добробуту, миру та інших гараздів, цінними подарунками від селищного голови й оргкомітету заходу були нагороджені: одна з найстарших мешканок селища Петрик Ніна Дмитрівна, молода сім’я Костюченків – Владислав та Ірина, наймолодші жителі Лосинівки – Артем Литовченко, який народився 29 червня 2021 року та Анна Алпеєва, яка народилась 1 серпня 2021 року, родина Талалаївських – Григорій Микитович і Катерина Миколаївна, які відзначили золоте весілля, 50 років подружнього життя. Також за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня селища було вручено почесні грамоти та оголошено подяки Лосинівського селищного голови жителям селища. Про це інформує пресслужба Ніжинської районної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині можна побачити, як у давнину виготовляли тканину (Фото)

Приємний настрій усім глядачам упродовж кількох годин забезпечували працівники відділу культури та туризму Лосинівської селищної ради, працівники й учасники художньої самодіяльності Лосинівського будинку культури, хореографічний колектив «Мрія» Лосинівського філіалу Вертіївської школи мистецтв під керівництвом Наталії та Юлії Ващенко, ансамбль троїстих музик Лосинівського будинку культури, Анастасія Савенко, дует Меланія Савенко та Лілія Лаврінець.

Протягом дня на території селища працювали безліч цікавих локацій – від виставки зброї та стрільби з лука, до майстер-класів із лозоплетіння та виставки-продажу продуктів бджільництва.

Також жителі та гості громади могли поласувати смачним кулешем і варениками, придбати шашлик та інші смаколики, відвідати містечко майстрів, виставку зброї та місцевий музей історичних артефактів, зробити фото на пам’ять. Розвагою для наймолодших гостів свята стали безкоштовні батути, аніматори, аквагрим. І все це створювало атмосферу святковості.

Усі охочі мали змогу спробувати власні сили у спортивних змаганнях з мініфутболу, тенісу, армреслінгу.

Молодь залюбки відвідала та повправлялася на туристичному знарядді, а також продемонструвала добрі знання з історії селища під час молодіжного квесту «Чи знаєш ти Лосинівку».

Додав азарту заходу і розіграш безпрограшної лотереї, в якій головним лотом була мультиварка.

Цікавинкою свята стала концертна програма Бахмацького будинку культури. Завершилося святкування молодіжною дискотекою за участі MASTER Dj.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – пресслужба Ніжинської районної ради

Ще статті по темі

Back to top button