Суспільство

Вивчити англійську мову

Як швидко вивчити англійську мову для навчання, роботи за кордоном, подорожей або просто спілкування з носіями? Багатьом це завдання здається важкоздійсненним, проте є один секрет: використовувати абсолютно всі доступні засоби. У міжнародній мережі шкіл навчання англійської мови https://speakup.com.ua знають, як захопити студента, зробити його навчання комфортним та прискорити засвоєння матеріалу. Своїми рекомендаціями щодо того, як швидше опанувати нову мову, діляться викладачі. 

9 правил для швидкого вивчення англійської

  • Навчайтеся в будь-який вільний час, коли є бажання та натхнення. Не прив’язуйтеся до днів тижня та по змозі не робіть довгих вихідних — у цій справі важлива системність.
  • Слухайте англійську мову якнайбільше — знайдіть улюблені радіостанції з англомовним контентом і насолоджуйтеся піснями, дивіться пізнавальні відео на YouTube та художні фільми в оригіналі без субтитрів, підпишіться на англомовних блогерів у соціальних мережах. Нехай контенту англійською стане якомога більше у вашому житті.
  • Спілкуйтеся англійською — знайдіть однодумців, з якими можна поговорити на цікаві теми, або запишіться до розмовного клубу у вашому місті.
  • Вимкніть автоматичний переклад у браузері — замість нього встановіть плагін, який перекладатиме лише ті слова, на які ви наводите курсором. Так ви більше перекладатимете самостійно.
  • Пориньте в цікаву вам сферу з англомовним контентом — почніть читати цією мовою літературу, яка необхідна для роботи чи навчання.
  • Встановіть на смартфон навчальні програми — навіть безкоштовні допоможуть відчутно поповнити словниковий запас і вивчити багато нових словесних конструкцій. Вивчіть 3000 найпоширеніших слів, якими користуються носії, і лише потім переходьте до інших.
  • Регулярно використовуйте нові знання в побуті, щоб закріпити пройдений матеріал. Без практики ви ризикуєте досить швидко все забути.
  • Підтримуйте мотивацію власноруч — знаходьте нові можливості для застосування знань, відкривайте для себе нові сторони життя (наприклад, подорожі до англомовних країн), які раніше не були доступними.
  • І останній пункт — зверніться до професійних викладачів, які допоможуть систематизувати матеріал, виявити ваші слабкі сторони у знанні мови та опрацювати їх.

Зробити це можуть у школі SpeakUp, де ви самі обираєте прийнятну форму навчання, програму, інтенсивність та можете спілкуватися з носіями.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button