Суспільство

Визначено проєкт-переможець «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області

У вівторок, 28 квітня, завершилося голосування за проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області. Участь у голосуванні взяли майже 13,3 тисячі осіб. А це більше 15 тисяч голосів (одна людина могла проголосувати за два проєкти).

За результатами голосування переможцем визначено проєкт «Впровадження сучасного комплексного рентгендіагностичного обстеження дитячого населення в м. Прилуки Чернігівської області». Він отримав 4872 голоси (32% від загальної кількості).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рамках національного проєкту «Велике будівництво» провели реконструкцію дитячого садка у Бобровиці

У зв’язку із внесенням змін до держбюджету на 2020 рік, якими зменшено обсяг Державного фонду регіонального розвитку, зазначений проєкт буде рекомендовано до фінансування у 2021 році.

Нагадаємо: у конкурсі «Всеукраїнський громадський бюджет» Чернігівської області взяло участь 9 проєктів:

1. «Капітальний ремонт приміщення навчально-виховного комплексу «Дзвіночок» в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області» (отримано 2510 голосів).

2. «Будівництво майданчику для екстремальних видів спорту біля міського стадіону «Спартак» (місто Ніжин, вул. Воздвиженська 29-Б)» (1966 голосів).

3. «Будівництво футбольного поля та футбольного поля зі штучним покриттям у  м. Бобровиця» (945 голосів).

4. «Реконструкція існуючої будівлі кінотеатру під центр дитячої та юнацької творчості по вул. Троїцька, 5 в м. Городня Чернігівської області» (108 голосів).

5. «Реконструкція оздоровчого табору в с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області» (2741 голосів).

6. «Реставрація пам’ятки архітектури місцевого значення «Чернігівська жіноча гімназія» (Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана) з пристосуванням частини приміщення першого та другого поверхів для розміщення комунального неприбуткового підприємства «Чернігівська регіональна агенція розвитку та промоції туризму» за адресою: місто Чернігів, вул. Музейна, 6» (490 голосів).

7. «Впровадження сучасного комплексного рентгендіагностичного обстеження дитячого населення в м. Прилуки Чернігівської області» (4872 голосів).

8. «Мистецький десант» (придбання автобусу з підйомником для відділу культури і туризму Сновської ОТГ)» (969 голосів).

9. «Покращення матеріально-технічної бази позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Деснянка» Куликівської селищної ради з метою створення комфортного середовища для оздоровлення та відпочинку дітей» (624 голосів).

Загальний рейтинговий список проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області в 2020 році

За інформацією Департаменту розвитку економіки та
сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button