Суспільство

Загальний огляд сфери переробки скла

Скло — це універсальна тара, будівельний матеріал і компонент мистецтва, на який ми покладаємося століттями. Бренди та виробники продуктів харчування використовують скло для зберігання газованих напоїв, фруктових паст, маринованих овочів та інших товарів.

Незважаючи на те, що скло є безцінним і багато хто з нас покладаються на нього в повсякденному житті, не всі ми усвідомлюємо, наскільки скло можна використовувати багаторазово. Чи можна переробляти скляні пляшки? Абсолютно. Все більше і більше брендів упаковки, інвестують час і гроші в вироби з переробленого скла, ніж будь-коли раніше.

Частково це тому, що скло легко повторно переробляти. Щоб дізнатися про перероблене скло, про тонкощі галузі та про те, як ви можете інвестувати в екологічну упаковку для свого бізнесу, ми звернулися до продавця скляної тари “Склотара — Інтерскло” https://www.sklotara.com/ за експертною думкою. Про які речі вам слід пам’ятати?

Як скляні пляшки переробляються? Давайте обговоримо відповідь на це та інше питання.

Загальний огляд термінології переробленого скла

Перш ніж почати інвестувати в контейнери з переробленого скла, корисно зрозуміти деякі основні терміни, щоб знати, з чим ви працюєте.

Ваш вуглецевий слід є мірою впливу вашої господарської діяльності на навколишнє середовище. Інвестуючи в переробку скляних пляшок, ви можете мінімізувати свій вуглецевий слід, а іноді й повністю компенсувати його, поєднуючи з іншими екологічними рішеннями, наприклад сонячною енергією.

Коли бізнес досягає цілі Zero Waste, це означає, що він усунув понад 90% своїх відходів, які скидаються в землю, воду чи повітря. Цілі Zero Waste приносять користь як підприємствам, споживачам, так і планеті.

Перенаправлення відходів означає уникнення скидання відходів на звалища або сміттєспалювальні заводи, обидва з яких мають помітний вплив на навколишнє середовище.

Стійкість — це задоволення поточних потреб без шкоди для майбутніх потреб, які можуть вплинути на майбутні покоління. Хоча стійкість була попереднім галузевим стандартом для багатьох компаній, навіть більше, сьогодні вони прагнуть відновлюватися.

Відновлюваність стосується продуктів і джерел енергії, які можна використовувати повторно або відновлювати необмежений час. Цілі щодо відновлюваних джерел енергії є високим стандартом для кількох лідерів галузі та виходять далеко за межі знання того, як переробляти скляні пляшки.

Зменшення утворення відходів звучить досить зрозуміло, і багато в чому це так. Зменшуючи та компенсуючи утворення відходів, легше заохочувати успішні ініціативи з переробки. Ключовим компонентом переробки є, насамперед, усунення утворення відходів.

Переробка — це процес перетворення побічних продуктів, відходів, непотрібних або непотрібних продуктів у нові матеріали або продукти, які сприймаються як більш якісні.

Як і де потрібно переробляти скло

Якщо ви зацікавлені у переробці скляних пляшок, вам пощастило. Багато міст пропонують місцеві програми переробки, а це означає, що все, що вам потрібно зробити, це зібрати скляні вироби, помістити їх у сміттєвий кошик і переконатися, що контейнер доступний для збору в день вивезення. Скляні контейнери для напоїв, їжі та крему ретельно промийте, оскільки вміст може не підлягати переробці або біологічному розкладанню. Якщо вам не вдасться ретельно очистити продукти перед переробкою скляних пляшок, це може спричинити забруднення, яке призведе до подальшої утилізації скла.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button