Суспільство

Вміст алкоголю в крові в більш ніж 11 разів перевищив норму: на Чернігівщині зупинили п’яного водія

На Чернігівщині зупинили п’яного водія, вміст алкоголю в крові в 11 разів перевищував норму. На чоловіка склали адмінпротокол.

Про це повідомляє поліція Корюківського району.

Днями правоохоронці зупинили водія автомобіля «ВАЗ» через технічну несправність транспортного засобу. Під час спілкування у водія патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вилучили корпус гранати Ф1 з залпом до неї та гранату РГМ: на Чернігівщині місцевий житель незаконно зберігав боєприпаси

Поліцейські провели тест стану правопорушника за допомогою приладу Drager. Виявилось, що вміст алкоголю в крові чоловіка сягнув 2.23 проміле – це більш ніж в 11 разів вище за гранично-допустиму межу.

Поліцейські відсторонили 58-річного чоловіка від керування автомобілем та склали відносно нього протокол за фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Санкція статті передбачає штраф у сумі 17 тисяч гривень та позбавлення прав строком на один рік. Адміністративні матеріали правоохоронці направили до суду для ухвалення рішення.

Фото ілюстративне

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button