Суспільство

Водіїв закликають бути максимально уважними й обережними під час погіршення погодних умов

На території Чернігівської області синоптики прогнозують ускладнення погодних умов – зокрема, замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. Поліцейські рекомендують водіям транспорту та пішоходам неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Поліція нагадує водіям, що водіння в негоду потребує посиленої пильності та зниження швидкості. Дотримуйтеся безпечної швидкості та дистанції, не здійснюйте різких маневрів. Під час зупинки знижуйте швидкість поступово, щоб не втратити контролю під час керування транспортним засобом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомі подробиці масштабної автопригоди з постраждалими на Чернігівщині

Поліцейські наполегливо рекомендують водіям транспорту та пішоходам бути максимально уважними й обережними.

Громадянам, які планують подорожувати власним автотранспортом, поліція радить заздалегідь подбати про його укомплектування відповідним оснащенням, що може знадобитися в дорозі під час негоди.

Також поліцейські закликають пішоходів перетинати дорогу тільки на переходах, не підходити близько до краю тротуару, а перш ніж вийти на проїжджу частину, переконатися, що водії побачили вас і всі автівки зупинилися.

Якщо ви потрапили у складну ситуацію на дорозі або стали її свідком і потребуєте допомоги – телефонуйте на спецлінію «102».

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button