Суспільство

Волонтери з різних куточків країни запрошують на Громадський обід у Чернігові

13 червня о 12:00, волонтери Української Волонтерської Служби організовують громадський обід у Чернігові. 

Українська Волонтерська Служба протягом 4 років поширює культуру волонтерства в Україні, аби допомагати іншим було так само легко, як і зробити щось для себе. Кожного місяця члени УВС розповідають активістам про різні сфери волонтерства, діляться порадами та корисними матеріалами. В рамках програми Агенти Волонтерства, координатори УВС з 15 міст України за одну ніч організовують громадський обід, аби об’єднати активних людей Чернігова. 

Громадський обід — це хороша можливість познайомитись із активістами з різних куточків країни під час чаювання, цікаво провести час і дізнатися більше про світ волонтерства. Також учасники зможуть взяти участь у конкурсах та розіграші фірмових подарунків. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Семенівці з’явилася ще одна локація для відпочинку (Фото)

У програмі заходу: 

  • нетворкінг, під час якого учасники зможуть познайомитись із представниками локальних організацій, всеукраїнських ініціатив, проєктів Української Волонтерської Служби та поділитись досвідом та ідеями для майбутніх акцій у місті;
  • дискусія щодо поширення культури волонтерства в Україні, різних сфер громадської діяльності та впливу молоді на розвиток міста;
  • чотири локації з інтерактивними квізами та конкурсами.

Метою заходу є познайомити волонтерів з різних куточків України з організаціями Чернігова, зміцнити волонтерську спільноту та обговорити розвиток культури волонтерства. Це допоможе зміцнити волонтерську спільноту міста та об’єднати небайдужих активістів. До заходу можуть долучитись усі охочі, незалежно від досвіду у волонтерстві. 

Захід відбудеться в Агенції Регіонального Розвитку, вул. Преображенська 12 і триватиме з 12:00 до 14:00.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button