Суспільство

Восьмикласниця з Мени взяла участь у столичному показі мод

Родина Черепанів – прості люди: мама працює на базарі в бухгалтерії, тато – механізатор. Але батьки Каріни підтримали доньку в її захопленні модельною справою, не пошкодували грошей та часу. І їхня юна красуня вже зробила перші кроки до успіху. Кастинг у Чернігові, фотосесія на професійне портфоліо та участь у показі мод на столичному подіумі.

– Вона давно мріяла пройти подіумом, спробувати себе в ролі моделі, – розповідає про доньку її мама Ірина Черепан. – Якось у соцмережах ми побачили оголошення, що в Чернігові проводитиме відбір-кастинг столичне модельне агентство StarKids. У січні заповнили заявку, а невдовзі нам повідомили, що можна приїжджати на кастинг. Радості не було меж.

Пані Ірина розповідає, що учасниць з’їхалося більше півсотні. Усіх їх попередили, що можуть брати з собою довільне вбрання, головне, щоб не спортивного стилю. Але Каріна вдягла джинси й кросівки. І пройшла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’ятирічна Варя Левченко з Корюківки бере участь у міжнародному конкурсі краси

«За два дні повідомили, що Каріна пройшла відбір та отримала запрошення взяти участь у показі в Києві 15 лютого».

У столиці пробули два дні. Туди з’їхалися дівчатка від 3 і до 14 років із багатьох регіонів країни. Деякі приїжджали вдруге, навіть утретє. Жили – хто де влаштувався: у хостелах, готелях. Утім, прихисток знадобився хіба тільки щоб переночувати – увесь час займала підготовка до показу.

У перший день від полудня й до 22-ї години юні моделі приміряли вбрання, вчилися правильно рухатися, тренувалися ходити групами, вчили сценарій показу. Наступного дня зранку вже репетирували, вивчали подіум, їх причепурили – зачіски, макіяж. А о 16-й розпочалася головна подія. Каріна виходила мало не найчастіше – їй довірили демонструвати аж три сукні.

«Додатково активно вивчає англійську з репетитором. Мріє стати перекладачем».

Каріна Черепан – не лише вродлива дівчина, а ще й розумниця. Майже кругла відмінниця, має лише одну «дев’ятку» в табелі. Мама не без гордості розповідає, що донечка добре знається на математиці: нещодавно посіла перше місце на районній олімпіаді, їздила на обласну. А ще дівчина займається танцями в колективі «Веселий каблучок».

Джерело: susidy.city

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button