Суспільство

ВПО можуть отримати будинок для родини у Чернігівській області

У Новобасанській громаді Чернігівської області завершено будівництво 13 каркасних будинків для сімей внутрішньо переміщених осіб. Один із цих будинків шукає нову родину, яка готова стати частиною активної громади. Новий дім може стати вашим на умовах переїзду та соціальної активності в регіоні.

Про це повідомляє Districtone Foundation.

В Чернігівській області було завершено будівництво 13 сучасних каркасних будинків для сімей ВПО. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом минулої доби вогнеборці Чернігівщині ліквідували вісім пожеж

Зараз вони шукають родину, яка готова заселитися в один із цих будинків. Пропонується житло площею 60 м² з двома кімнатами, розраховане на 3-4 людини. Будинок повністю обладнаний меблями, освітленням, сантехнікою, а також має автономне водопостачання та опалення. Проте є одна важлива умова — бажання працювати та приносити користь громаді.

Через 5 років, за умови дотримання домовленостей, будинок разом із земельною ділянкою площею 12 соток перейде у приватну власність родини. Пріоритет надається медичним та соціальним працівникам, а також підприємцям, які готові створювати робочі місця. 

Для участі у відборі необхідно мати довідку ВПО з «Дії» та документи, що підтверджують право власності або пошкодження житла.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button