Суспільство

Вулицю Святомиколаївську в Чернігові зроблять пішохідною на вихідні

Вулицю Святомиколаївську в Чернігові зроблять пішохідною на вихідні. Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав секретар міської ради Олександр Ломако.

«На цей час треба наповнити її життям та активностями. Це можуть бути виставки, робота вуличних музикантів, концерти, ярмарки тощо. Частину роботи візьме на себе управління культури, але, щоб ідея прижилася, це має бути не лише їхнє завдання. Давайте зробимо це разом», – пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде підтоплення в Чернігові

За словами Ломако, зробити її пішохідною на постійній основі немає можливості, адже там і заїзд у двори і на платну парковку, під’їзд транспорту до кафе й філармонії, а також робота інкасаторів «Приватбанку».

«Отже, лише від спільних зусиль залежить вирішення питання з рухом по Святомиколаївській. Найближчим часом управління культури ініціює зустріч, на якій треба зробити календарний план заходів умовно з кінця квітня до початку жовтня. Якщо вдасться наповнити кожні вихідні цікавими заходами і вони привернуть увагу багатьох – перейдемо до наступного етапу обговорення питання», – зазначив Олександр Ломако.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button