Суспільство

Введення воєнного стану в Чернігівській області: що варто знати

Відповідно до прийнятого Верховною Радою України Закону про затвердження Указу Президента «Про введення воєнного стану в Україні» з 9-ї ранку 28 листопада на території Чернігівської області запроваджується воєнний стан.

Головне: жодних обмежень конституційних прав громадян на сьогодні не запроваджується.

Насамперед введення воєнного стану спрямоване на посилення боєготовності військ, щоб оперативно протидіяти в разі можливої агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Чернігова під час воєнного стану говорить про діалог із Росією

Наразі всі військові об’єкти області переведені у стан підвищеної бойової готовності. Проводяться заходи відповідно до календарних планів військових частин щодо вивчення функціональних обов’язків особового складу в умовах введення правового режиму воєнного стану.

Ситуація на периметрі кордону в межах Чернігівської області контрольована. Загострення не прогнозується.

Особовий склад Головного управління Нацполіції в області та підпорядкованих підрозділів відучора переведений на посилений варіант несення служби для забезпечення публічної безпеки та порядку, проведення цілодобового моніторингу та контролю за оперативною ситуацією. Збільшується кількість патрулів на вулицях населених пунктів і на дорогах поза їх межами.

Шановні громадяни! Просимо бути пильними. Якщо помітили підозрілих осіб, невідомі або вибухонебезпечні предмети, повідомте про це правоохоронні органи та органи влади.

Акцентуємо: органи влади, установи, заклади та підприємства області працюють у штатному режимі. Всі соціальні виплати, заробітні плати та пенсії виплачуватимуть вчасно. Жодних підстав для паніки немає. Чернігівщина житиме звичайним життям.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Поживемо побачимо, цяцянок обіцянок наслухані вже давно.

  2. Может наконец-то пришло время взять власть в одни руки, без голубых, зелёных, юлек, ляшков и прочей уйни. Принимать твёрдые решения (люлька без одобрения роSSии ничего не сделает, ляшко -клоун со своим цирком (сорри -електоратом), гриценко -ток самолёты ремонтировать может) за которые потом и придётся отвечать. Может порох наконец-то созрел к этому. Что бы потом не звучало что во всём виноваты попередники. А эти андоны вон как забоялись, все хотят быть президентами. ТВАРИ. Не говорю что порох отличник, но он хоть не боиться хуйла и хитрый. Как эти все андитаты представляют себе переговоры с роSSией (все об этом говорят, и люлька и пидары) после стольких погибших на войне, на какие уступки они готовы пойти. А народ в большинстве своём тупые бараны, пожрать вдоволь и потрахаться в тепле. На большее мозга не хватает (так и не научились думать за годы войны). Жаль эту страну. Страна хорошая, люди нормальные, но народ -…. .

    1. Да ты уже который год все проходишь мимо,заблудился что ли? Может помочь дорогу найти,есть хорошая ссылочка ,,ничего личного .но … http://natribu.org/

    2. Порох норм? Да как по мне пусть уж янык вернётся. И так не только я думаю,от многих это слышал. А насчёт Юли или Ляшко вы что спите все в одной постели что знаете кто с кем и как,а самое главное где? Научитесь просыпаться в своей постели наконец то! Зачем вам грязные трусы других? Свои надо стирать и смотреть за собой

  3. Да уж лучше мимо , чем с баранами по дороге.

Back to top button