Суспільство

Як чудово провести вечір: великий сольний концерт DZIDZIO

Зовсiм незабаром вiдгримить сольний виступ Дзідзьо на Великому Весняному, мегапопулярний чувак з бородою і вусами заспiває хiтових хiтяр.

Мерщiй за квитками до дзідзьо концерт має стати незабутнiм, замовляй квитки онлайн за посиланням https://kiev.ticketsbox.com/ua/dzidzio/ .

Антигламурний співак, композитор, художник, режисер, філософ, драматург — все це опис дуже талановитої людини, котра спiває в чотири октави. Декiлька цiкавих фактiв про артиста:

  • Улюблена страва — скумбрія з хлібом.
  • Нічого не боїться, крім вушних раковин і павуків.
  • Характер — позитивний жартівник.

Вцiлому DZIDZIO — це поп-група, створена в 2009 році, в Новояворівську, місті в Яворівському районі Львівської області. Група була заснована двома учасниками, Дзідзьо і Лесиком, за підтримки їх колеги-музиканта — Кузьми Скрябіна. Тому не дивно, що Дзідзьо називає Кузьму своїм «першим учителем». Дзідзьо — самобутній артист, який прийшов з простого народу, тому його манера говорити і співати дуже проста для звичайних людей. Завдяки його широко відомим монологів про його дорогому друга і колегу — свині Мейсона, Дзідзьо став дуже популярним в мережі. З тих пір Мейсон став генератором ідей групи і вніс великий вклад у створення ексклюзивного логотипу групи DZIDZIO — його рожевою морди. Незабаром після виходу пісні Кузьми «Стара фотографія» у виконанні Дзідзьо в незвичайній манері проект впевнено увійшов в медіапростір України.

Сьогодні DZIDZIO — безперечна зірка мережі! Фан-клуб групи в соціальній мережі Вконтакте налічує 120 000 учасників, і тільки в літні місяці 2012 року музичні кліпи групи на їх офіційному каналі YouTube отримали більше 6 мільйонів переглядів! Національні телерадіокомпанії запрошують хлопців на співбесіди, посилання на деякі з яких можна знайти нижче.

На даний момент в групу входять 3 веселих музиканта — Дзідзьо, Лесик і Джулік, які змогли підкорити український шоу-бізнес своїм унікальним мистецтвом, оскільки група виступає в жанрі гумористичної, анти гламурної поп-музики. У DZIDZIO багато концертів по всій Україні, і вони їдуть до них на своєму чорному Cadillac, який, як вони жартома кажуть, був подарований для виступу в дуже мальовничому колгоспі.

У листопаді 2012 року креативщик DZIDZIO і його команда підготували і випустили вибухово-позитивну і яскраву презентацію свого дебютного альбому CD «HA-HA-HA».

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button