Суспільство

Як декорувати чохол власного смартфону: 4 ідеї дизайну

Один із способів стати власником унікальної речі – зробити її власноруч. А у випадку з мобільним чохлом – задекорувати силіконовий аксесуар. Якщо ви творча особистість, наші ідеї будуть корисними для вас. І можливо після читання ви захочете оновити “вбрання” свого мобільного телефона.

Розмалювання гель-лаками

Краще за все малювати акриловими фарбами. На прозорому силіконовому чохлі малюнки виглядають доволі привабливо, особливо якщо це геометрична абстракція чи квітковий мотив. Та акрилові фарби є не у кожної рукодільниці, а гель лаки точно знайдуться у шкатулці.

Для малювання вам знадобиться пензлик та лак у флакончику. Але є гель-лаки безпосередньо для малювання з пензликом, яким легко промальовуються точені лінії. Якщо художнього таланту недостатньо для створення акварельних малюнків, оберіть легкий геометричний мотив – прямокутники, ромби, стрілки, щось схоже на скандинавські візерунки. Ідеї пошукайте на Pinterest.

Після закінчення “операції” покриття потрібно підсушити. 

“Гель-лак для нігтів не сохне на відкритому повітрі, тому скористайтеся LED-лампою”, – додали експерти нейл-магазину Naomi. За бажанням додатково покрийте малюнок фінішним прозорим топом. Та навіть без додаткової фіксації він протримається кілька місяців.

image3

Обклеювання стрічками для скрапбукінгу

Японський кольоровий папір Washi використовують майстри для хенд мейд-поробок. У народі він має назву “васі-стрічка”. Це щось проміжне між стрічкою та скотчем. Washi декоровані незвичайними малюнками, візерунками. До речі, ними часто прикрашають пасхальні писанки.

Чохол просто обклеюють васі-стрічками, залишаючи відкритими отвори для камери, динаміка. Це дуже просто. Декор легко знімається і через певний час можна переклеїти новими декоративними стрічками.

image2

Фон з кольорового паперу

Це також доволі простий спосіб постійно оновлювати дизайн чохла. Для цього знадобиться прозорий ТПУ чехол. “ТПУ накладка часто стає основою для моделей чохлів з малюнками та стразами”, – підтвердили у магазині мобільних аксесуарів Ecase. 

Купіть крафт-папір, аркуші з декоративним візерунком чи фольгу залежно від ефекту, який бажаєте отримати.

З паперу виріжте вставку у чохол, щоб замість задньої панелі смартфону переглядався кольоровий фон. Аби не прогадати з розмірами, завантажте в інтернеті фото власної моделі смартфону з точними габаритами. За допомогою канцелярського ножа зробіть отвори під камеру. Підготуйте кілька різних вставок з паперу. І вуаля – дизайн можна змінювати хоч щодня.

Друк на чохлі

Багато компаній пропонують друк на чохлах будь-яких малюнків, візерунків чи фото. Хтось малює власні картинки, які машина потім друкує чорнилами на чохлі. Є сайти-конструктори, де охочі створюють дизайн майбутнього чохла з візерунками чи летерінгом. Можна сказати, це дизайн своїми руками, хоч і надрукований машиною. 

Іменна накладка на смартфон – чудовий варіант недорого подарунку. Адже можна замовити унікальний принт на чохлі для будь-якої моделі смартфону.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button