Суспільство

Як хобі перетворити на успішний бізнес

Про це йшлося на засіданні клубу в Чернігівському міському центрі зайнятості. Своєю бізнес-ідеєю та секретами успішного ведення бізнесу з безробітними ділилася відома чернігівська майстриня, дизайнер Людмила Заровська. Тема зустрічі «Хенд-мейд — шедеври своїми руками». Цього разу говорили про прикраси ручної роботи зі стрічок та намистин.

За словами майстрині, такі вироби користуються величезною популярністю в модниць. Завдяки своїй унікальності, вони допомагають створити стильний, індивідуальний, елегантний образ. Прикраси ручної роботи — найкращий подарунок до свята для будь-якої жінки. Щоб виготовити, скажімо оригінальне намисто чи браслет зі стрічок і намистин, доведеться докласти трохи праці та завзятості. Загалом цей вид рукоділля, як і решта, вимагає від людини посидючості та акуратності, а головне бажання. Людмила Заровська ознайомила учасників заходу з матеріалами та інструментами потрібними для роботи, технікою виготовлення виробів.

Родзинкою заходу став майстер-клас з виготовлення браслетів. Так, безробітні переконалися, що доклавши трохи зусиль і старання, кожен з них може самостійно зробити чудову прикрасу. Головне обрати для себе ту діяльність, яка була б до душі і могла приносити прибуток.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Олена Пономар,
Відділ інформаційної роботи Чернігівського обласного центру зайнятості

Ще статті по темі

Back to top button