Суспільство

Жулянський детектив: нові копи не цураються методів попередників

У ніч із 1 на 2 червня 2016 року бензозаправник ФI4812 ЕА виїхав із території складу Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни).

Неподалік КПП аеропорту дорогу йому перегородив цивільний автомобіль із двома чоловіками, які відрекомендувались поліцейськими.

Вони наказали водієві не виходити з машини та заглушити двигун.

Невдовзі на місце затримання бензовоза прибула поліцейська машина, що супроводжувала бензовоз до лінійного відділення поліції аеропорту.

Примітно, що водієві автопарку ПАТ «Миронівський Хлібопродукт» Володимиру Нищенку не було показано жодних документів.

«… Я не зрозумів, що відбувається. У мене вся документація на руках, звичайний рейс без жодних нюансів. Таке враження, що мене просто чекали.

Отже, нова поліція працює за старими схемами попередників і намагається зрубати грошей? Цікаво, що я не отримав протоколів про вилучення автомобіля. Мене просто відпустили додому з вимогою прибути вранці зі своїм керівництвом до лінійного відділу поліції … », – заявив водій бензовоза Володимир Нищенко.

За словами водія, затримання проводив начальник лінійного відділення Ігольников С.В.

«… Бензозаправник належить ПАТ« Миронівський Хлібопродукт», авто прямувало до с. Лотівка Шепетівського району Хмельницької області для заправки вертольота, що належить ПАТ «Миронівський Хлібопродукт».

Цією компанією підписана угоду з нашим аеропортом щодо базування на території паливозаправника з паливом… », – прокоментував начальник складу ПММ Міжнародного аеропорту «Київ» Олександр Громадетський.

На сьогодні бензовоз знаходиться на території лінійного відділення поліції, ПАТ «Миронівський Хлібопродукт» не надано жодних документів щодо скоєння будь-якого правопорушення та причини затримання бензовоза.

Ще статті по темі

Back to top button