Суспільство

Як не спотворювати конкуренцію на Чернігівщині

Саме про це говорили під час другого засідання робочої групи проекту «Угода про асоціацію між Україно та ЄС» експерти з головами територіальних громад Чернігівщини.

Експерти продставили нову методологію дослідження, доступну всім надавачам та отримувачам бюджетного фінансуванння. Голови ОТГ схвально відгукнулись про алгоритм оцінювання державної допомоги та розглянули можливість його застосування у своїх громадах.

Примітка.

Державна допомога суб’єктам господарювання — підтримка у будь-якій формі суб’єктів господарювання за рахунок ресурсів держави чи місцевих ресурсів, що спотворює або загрожує спотворенням економічної конкуренції, створюючи переваги для виробництва окремих видів товарів чи провадження окремих видів господарської діяльності.

Проект ГО «Європейський діалог» «Угода про асоціацію між Україною та ЄС vs державна допомога»реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзута Міжнародним фондом «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС. Регіональний партнер — Сіверсктйи інститут регіональних досліджень.

Ще статті по темі

Back to top button