Суспільство

Як носити жіночі сорочки

Одним з класичних елементів жіночого гардеробу є сорочка. Вони модні і ніколи не нудні, ви можете успішно використовувати їх на різні типи випадків. І незважаючи на те, що в минулому сорочка вважалася частиною нижньої білизни, вона пізніше стала основою чоловічого гардеробу, і сьогодні все більше жінок вирішують його носити. У зв’язку з тим, що це популярний предмет одягу, варто навчитися носити сорочку, а також розуміти, як легко пристосувати її до стилю, виглядати чудово в ній незалежно від поводу.

Модне рішення для всіх — жіноча сорочка

Багато жінок можуть задатися питанням, як краще носити сорочку? У чоловіків немає такої проблеми, і подібному питанню вони здивуються найбільше. Жінки, однак, навіть при такому класичному виборі мають ще багато дилем. Проблема в тому, що на ринку є так багато моделей сорочок — довга сорочка, футболка або коротка сорочка. Варто знати, що кожна модель і стиль носіння підходять, але важливо, щоб стиль був добре узгоджений з конкретною ситуацією.

Вирішившись на футболку, можна розраховувати на те, що вона підкреслює сильні сторони жіночої фігури. Це модель сорочки, яку можна носити на роботі. Довгі сорочки з трохи вільним вирізом ідеально підходять для щоденного використання. Модні жіночі сорочки, особливо білі, є позачасовими і можуть бути надіті на джинси та інші види аксесуарів.

Як носити сорочку в офіс?

Ідеальною ідеєю є одягти на роботу сорочку з кліткою. Це трохи менш офіційно, і завдяки цьому ви можете відчути себе невимушено і вписатись в офісний стиль. Сіра спідниця олівцем і сорочка в клітку — це ідеальне поєднання, і в цьому випадку верхня частина стане ідеальною для офісу. Ця сорочка може поєднуватися як з брюками, так і з легінсами. Ви також можете носити сорочку, яка чудово підкреслює фігуру.

Джинсова сорочка

Сама ця сорочка вічна і класична. Якщо вона зроблений з джинси, вона стає ідеальним доповненням до будь-якого стилю. Найбільш цікавими є сорочки з довгими рукавами, завдяки яким рукав можна загорнути до висоти ліктя, що зробить жіночу фігуру більш стрункою. Для цього типу стилю можна додати шкіряний ремінь, а також темні штани і подібні стилі будуть ідеальними для будь-якого випадку. У цій стилізації ви можете почувати себе більш жіночно. 

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button