Суспільство

Як обрати ідеальний обідній стіл для дому?

Спочатку здається, що немає нічого простішого за придбання обіднього столу. Та існує безліч конструкцій. Товари відрізняються формами, кольорами, матеріалами.

Не одразу можна зрозуміти, котрий з варіантів ідеальний. Меблі мають бути стильними та практичними. Вони мусять відповідати домашньому інтер’єру. У покупців різні смаки, тож вибір є індивідуальним.

Обираємо стіл під особливості приміщення

Раціональне рішення – обрати предмет інтер’єру за особливостями обіднього простору. Треба врахувати параметри локації. Якщо вона простора, влучним вибором стане масивний стіл.

За стільницею поміститься багато людей. Це прекрасно для численних домочадців та прийому гостей. Маленьке приміщення потребує відповідного функціонального елементу.

  • Кухня.

Локація розрахована як на приготування, так і на прийом їжі. Тому важливо звернути увагу на компактний стіл, наприклад на feshmebel.com.ua/stolovaja/stoly/, можно переглянути різні варіанти. Виріб дозволить без перешкод пересуватися кухнею. Треба купити розкладну варіацію. За потреби її можна зробити більшою чи меншою.

  • Їдальня.

Тут достатньо простору для розміщення великого столу. Модель з видовженою стільницею – правильний варіант.

  • Квартира-студія.

Варто подумати про замовлення прямокутного виробу. Кухня та вітальня поєднані.

Тому він стане універсальним. Одночасно буде виконувати функцію меблів для прийому їжі та журнального столу, униіверсальні .

Особливості обіднього столу

Визначіться з матеріалом. Виріб має бути екологічним, безпечним для здоров’я. Його має вирізняти стійкість до механічного впливу та вологостійкість.

Попитом користуються металеві, а також дерев’яні конструкції. Існують і більш бюджетні товари. Можуть сподобатися варіанти з МДФ, ДСП, пластику, скла.

Нова річ мусить відповідати очікуванням що до функціональності. Витривалість до змін температури вдома і простота приведення столу до ладу – важливі критерії вибору.

Обрати колір буде не складно. За тоном меблі, розташовані поруч, мають поєднуватися між собою. Так придбаний виріб стане одним цілим з об’єктами, що його оточують.

Якщо обрано стіл незвичного кольору, спробуйте поєднати за спектром з оббивкою стільців чи іншим текстилем. Рішення залежить від господарського бачення приміщення. Обирайте відповідно до власного почуття стилю – і обідній простір виглядатиме затишно!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button