Суспільство

Як отримати інформацію про стан виконавчого провадження в умовах воєнного стану

Унаслідок ворожих атак на місто Чернігів у зв’язку із повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України приміщення Деснянського, Новозаводського та Центрального відділів державної виконавчої служби у місті Чернігові Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) зруйноване.

З огляду на ці обставини, для надання інформації щодо стану виконання виконавчих проваджень, що перебувають на примусовому виконанні у зазначених відділах, і консультацій з примусового виконання рішень сторонам виконавчого провадження Північно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Суми) створено гарячу лінію.

Так, сторони виконавчого провадження (боржники та стягувачі) можуть отримати всю необхідну інформацію за номером телефону +380678735701

Додатково повідомляємо, що за вказаним номером телефону сторони виконавчого провадження можуть отримати інформацію щодо стану виконавчих проваджень, що перебувають на примусовому виконанні у відділах державної виконавчої служби Чернігівської області.

Джерело: Суспільне

Ще статті по темі

Back to top button