Суспільство

Як продавати товари державі через Прозорро. Маркет

Обсяги держзакупівель за спрощеними процедурами приносять підприємцям та приватним компаніям мільйонні прибутки. Не давайте шансу конкурентам –  реєструйтеся у електронному каталозі prozorro market, збільшуйте обсяги продажів, отримуйте статус державного постачальника.

1rwfds123

Обрання електронного майданчику

Доступ до системи е-каталогу мають компанії, що відкрили персональний кабінет на одному з акредитованих Прозорро.Маркет електронних майданчиків. Smart Tender надає постачальникам персонального менеджера, проводить навчання в Академії, забезпечує надійну комунікацію між постачальниками та замовниками.

Кваліфікація постачальника

Заява на кваліфікацію подається через персональний кабінет на електронному майданчику. Постачальник обирає напрямок, за яким буде пропонувати свої товари чи послуги/

Кваліфікацію здійснює дві ЦЗО (центральні закупівельні організації) – Прозорро та Медичні закупівлі. Для проходження кваліфікації фізична особа підприємець чи юридична особа надають:

  • документи, що підтверджують діяльність за обраним напрямом;
  • документи, що підтверджують досвід з виконання замовлень: 20 видаткових накладних чи 5 укладених договорів в системі Прозорро.

Розгляд заявки та перевірка документів триває до 10 днів. За підсумками перевірки постачальник отримує доступ до е-каталогу.

qw12eqwda1

Як відбувається пряма закупівля через Prozorro Market

За правилами будь-якого маркетплейсу: постачальники розміщують в каталозі свої пропозиції із зазначенням характеристик товару та ціни. Замовники обирають певний товар, складають у віртуальний кошик, визначають необхідну кількість, строки поставки, графік, місце поставки.

На підставі отриманого електронного повідомлення виробник чи продавець підтверджують готовність укласти контракт. Договір укладається в електронній формі, підписується обома сторонами з використанням КЕП. Стандартний строк укладання контракту 4-5 днів.

Як відбувається запит цінових пропозицій на Prozorro Market

Замовник формує умови закупівлі, відправляє пропозиції декільком постачальникам. Після отримання пропозицій система автоматично фіксує найнижчу пропозицію. Строк закупівлі до 8-10 днів.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button