Суспільство

Як у Ніжині святкують День міста (Фото)

Сьогодні, 4 травня, ніжинці та гості святкують День міста. Урочистості почалися з Гоголівської вулиці, де пройшла святкова хода на чолі з барабанщицями і оркестром, повідомляє Mynizhyn.com.

Очільники міста поклали квіти до відновленого меморіалу «Героям Небесної Сотні». Далі хода рушила на центральну площу міста. Зі сцени шановні гості з Латвії і Італії привітали всіх із святом і висловили найкращі побажання Ніжину і всім його жителям. Олександр Кодола вручив Анатолію Ліннику сертифікат на 2 млн. 500 тис. грн на будівництво пішохідного фонтану у Ніжині. З вітальною промовою також виступили Олександр Харченко і архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій Зоря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через примхи погоди Ніжин не ожив

Окрасою свята, вже вдруге, стали живі скульптури видатних особистостей, що пов’язані з Ніжином. А творчі колективи своїми виступами розважили всіх присутніх.

Опісля, у сквері Гоголя виступав оркестр, в парку Шевченка ще проходить фестиваль вуличної їжі, а біля скверу Лисянського проводили благодійний концерт.

Увечері, о 20:00 на всіх чекає святковий концерт за участі солістів та талановитих колективів, святкова дискотека, виступи DJ-ів, а також українського співака Віктора Павліка.

Ще статті по темі

Back to top button