Суспільство

Як вибрати трендову спідницю 2022 року?

ля багатьох жінок спідниці є важливою складовою гардеробу. Деякі фасони відносяться до базових речей, які підходять під більшу частину одягу, створюючи універсальні образи.

Нинішня мода є чудовою можливістю пізнати суть мінімалізму та простоти. Практичний та багатофункціональний одяг зараз користується величезною популярністю. Спідниці не є виключенням: цей одяг також піддавався змінам у сучасній моді. Гарним прикладом стильного сучасного одягу є спідниці на Solmar, основні характеристики яких і розглянемо.

Які спідниці популярні зараз?

Найбільшу актуальність наразі мають спідниці, які мають одну з наступних особливостей:

  • довжина міді;
  • А-силует;
  • тканина — сатин, наявність розрізу або зав’язок.

Базові міні-спідниці також не втратили свою популярність, оскільки чудово виглядають на будь-якому типі фігури та з будь-яким зростом. Міді-спідниці більше підходять для високого зросту, тоді як наявність вертикального розрізу витягує силует, що стане вдалим рішенням для росту нижче середнього.

Спідниці мають велику різноманітність у плані крою. У магазині Solmar представлені наступні:

  • пряма;
  • олівець;
  • плісе;
  • трапеція;
  • на запах.

Пряма та трапеція є більш повсякденними варіантами: вони прості, підходять під більшість одягу. Такі типи частіше за все носять на прогулянки, роботу чи навчання тощо. Для більш важливих заходів підійдуть плісе та олівець. Вони виглядають більш незвичайно та водночас стримано. Вечірній образ прикрасить спідниця на запах.

Серед матеріалів зараз також можливо знайти багато варіантів. Спідниці виготовляють із деніму, трикотажу, сатину. Популярними є кольори як базові та звичні (синій, чорний, білий), так і щось більш яскраве (бежевий, блакитний, жовтий).

Базові спідниці на Solmar

Дизайнери одягу бренду Solmar виготовляють свій одяг не лише на основі того, що є актуальним завжди, а й спираючись на нинішні тренди та можливі тенденції розвитку моди. Саме у цьому магазині ви зможете знайти спідницю, що зробить ваш образ по-справжньому унікальним.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button