Суспільство

Як знайти свій власний стиль

Не вірите тим, хто говорить, що зовнішній вигляд не має значення? Правильно робите! Одяг — це наша візитна картка. Вдало підібрані речі дозволяють не тільки комфортно почуватися в різних ситуаціях, але й виділятися з натовпу, справляти враження, запам’ятовуватися, заводити нові знайомства. Це не про тренди й моду — це про самовираження.

Віднайти власний стиль буває не так вже й просто. Бренди регулярно випускають нові колекції, трендсетери виходять на публіку в ефектних образах, блогери та зірки вступають у нові рекламні колаборації. Як не зраджувати собі й не піддаватися на модні маніпуляції?

Шлях найменшого спротиву — консультація професійного стиліста

Послугу пропонує люксовий інтернет-магазин Helen Marlen. Безкоштовні стильні консультації надаються відвідувачам офлайнових магазинів у ТЦ «Mandarin Plaza» та ТЦ «Ocean Plaza», а також онлайн. Якщо вишукана сукня чи пара шикарних туфель неймовірно припала до душі, але сумніви не дають зробити остаточний вибір, допоможе професійний стиліст. Кваліфікований спеціаліст надасть вичерпну консультацію, підбере декілька моделей для порівняння, дасть поради щодо стилізації та комбінування з іншими елементами гардеробу та аксесуарами.

Також можливі:

  • консультації щодо підбору розміру, адже розмірна сітка відрізняється для різних брендів;
  • вибір аутфіту для будь-яких подій, потрібно лише розказати про свої вподобання та формат заходу;
  • допомога з вибором стильних подарунків з урахуванням індивідуального стилю отримувача.

Черпати натхнення та відбирати образи для мудбордів можна в розділі сайту «Вибір стиліста». Новинки одягу та взуття, спортивні товари, косметика, речі для дому — ніщо не залишається без уваги.

Зрозуміти себе: прості поради з пошуку власного стилю

Інтернет рясніє рекомендаціями на кшталт «визначте свій тип фігури та вибирайте одяг, який балансує пропорції» або «пройдіть тест на кольоротип і носіть речі певних відтінків». Ознайомтеся з ними, але не зупиняйтеся на досягнутому. Стиль — це не результат, а процес, шлях. Наступні поради допоможуть крокувати ним впевнено:

  • не бійтеся бути не як усі, виділятися з-поміж інших — це нормально;
  • подивіться на свої улюблені речі скептично: чи дійсно вони підкреслюють ваші принади? Подумайте, за що ви їх любите;
  • оновлення гардеробу починайте з бази: кілька люксових футболок нейтральних тонів, джинси, сукня, спідниця, кардиган, блузка — необхідний мінімум;
  • вчіться комбінувати фасони, відтінки й фактури — навіть якщо набір одягу обмежений, але всі речі гармонійно поєднуються між собою, ви завжди матимете неперевершений вигляд;
  • не бійтесь експериментів, приміряйте на себе різні образи — істина народжується в пошуку.

Стилісти застерігають: не намагайтеся купити якомога більше одягу. Йдеться не про свідоме споживання (хоча й про нього теж!), а про те, що краще одна ексклюзивна річ, ніж кілька бюджетних. Люксові бренди — це не про розкіш, а про любов до себе.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button