Суспільство

На Чернігівщині готуються до перших виборів у 5 ОТГ

*Актуально

На Чернігівщині «Наш край» висунув кандидатів у депутати сільських і селищних рад 5 ОТГ, де перші місцеві вибори заплановані на 22 грудня. Як повідомив голова виконкому обласної організації ПП «Наш край» Юрій Музика, цього тижня відбулися збори відповідних районних партійних організацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Північні ОТГ думатимуть, як спільно вирішувать проблеми пасажирського транспорту

Учасники заходів розглянули основне питання – висунення кандидатів у депутати сільських і селищних рад на місцевих виборах. Зокрема, перші вибори у грудні відбудуться в Понорницькій (Коропський район), Добрянській (Ріпкинський) селищних і Талалаївській (Ніжинський), Сухополов’янській (Прилуцький), Киселівській (Чернігівський) сільських ОТГ.

Усього кандидатами в депутати до сільських і селищних рад партія висунула 63 жителів громад. «Серед кандидатів від партії – добре відомі у селищах і селах громад люди: підприємці, лікарі, освітяни, представники інтелігенції, селян», – зазначив він.

Традиційно команда «Нашого краю» об’єднує фахівців своєї справи, авторитетних людей, тих, кому не байдужа доля новостворених громад та їхніх жителів. Вони вже працюють заради розвитку нашого краю.

Юрій Музика нагадав, що партія «Наш край» на місцевих виборах має лідерські позиції, тому й нині представники партії долучаться до розвитку громад.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button