Суспільство

Які проблеми хвилюють жителів Сухополов’янської ОТГ

*Актуально

У Сухополов’янській ОТГ, яка створюється навколо Прилук і в якій перші вибори призначені на 22 грудня, кандидати в депутати сільської ради від «Нашого краю» запропонували Стратегію розвитку громади. Документ містить програму соціально-економічного розвитку кожного села, що увійшли до складу громади, він стане основою розвитку населених пунктів громади.

До розроблення Стратегії активно долучилися місцеві жителі, які надали свої пропозиції. Ці пропозиції стосуються як локальних проблем (ліквідації аварійних дерев чи, приміром, розширення дороги до кладовища), так і питань, що є спільними для сіл ОТГ – поліпшення вуличного освітлення, встановлення дитячих і спортивних майданчиків, вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ, підтримки роботи місцевих ФАПів тощо.

Комерційний директор ФОП Шевченко, голова Прилуцької міськрайонної ГО «Право на захист» Віталій Лічман балотується у виборчому окрузі №17 (с. Мазки). Він вважає за доцільне в Сухополов’янській ОТГ працювати над тими питаннями, що непокоять земляків. Переконаний, що треба звернути увагу на соціальний захист старшого покоління і водночас створити умови для того, щоб молодь мала робочі місця, залишалася жити і працювати в нашій громаді.

На думку громадського активіста, не можна залишити без вирішення питання відновлення вуличного освітлення, ремонт доріг, покращення благоустрою не тільки в центрі, а й у селах ОТГ.

«Я, як і команда «Нашого краю», налаштований на перемогу і готовий допомагати людям», – наголосив Віталій Лічман.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button