Суспільство

Замміністра охорони здоров’я відвідав Чернігів

Заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко сьогодні, 21 лютого, відвідав Чернігів із робочим візитом. Він оцінив готовність області до початку вакцинальної кампанії.

«Відвідав обласний склад для зберігання імунобіологічних препаратів на базі дитячої клінічної лікарні області та Чернігівську обласну клінічну лікарню (відділення для надання допомоги хворим із COVID-19), з якої власне і розпочнеться вакцинація медиків у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська область однією з перших отримає вакцину від коронавірусу

Окремо побував у кабінеті щеплень у цьому медичному закладі. Він підготовлений та укомплектований усім необхідним для проведення вакцинації: сумками-холодильниками з холодовими елементами, маніпуляційним столиком, наборами лікарських засобів, медичними виробами для надання медичної допомоги при невідкладних станах, антисептиками та іншими виробами.

Шприци для ін’єкцій та коробки безпечної утилізації шприців приїдуть в область разом з вакциною.

Члени мобільної бригади із вакцинації пройшли відповідне навчання та готові розпочати щеплювати. На старті кампанії працюватиме 2 мобільних бригади, але у подальшому їх кількість буде зростати разом із відкриття пунктів щеплення»,- написав Ляшко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button