Суспільство

«Заморожена освіта»: доля чернігівської школи № 10 зависла в повітрі

Останнім часом у Чернігові відбувається чимало дивних і незрозумілих речей. Яскравий приклад – ситуація із чернігівською школою № 10. Чернігівська міська рада закрила цю школу під приводом аварійності.

Обурені батьки і вчителі навіть виходили на вулицю протестувати, але нічого не допомогло. У ЗМІ Чернігова з’являлася інформація, що школу № 10 закрили не випадково, мовляв, на приміщення накинули оком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки учнів 10-ї школи знову пікетують мерію (Відео)

Нещодавно стало відомо, що навчальний заклад № 10 закрили незаконно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школу № 10 у Чернігові закрили незаконно – висновок експертизи

Батьки тих учнів, які навчаються у десятій альма-матер, не довіряють міській владі та замовили власну незалежну експертизу. Висновки експертизи вражають! Виявляється, Чернігівська міська рада незаконно закрила школу № 10.

Насторожує і той факт, що за майже два місяці, відколи навчання у школі призупинене, ситуація з приміщенням навіть не зрушила з мертвої точки. Побоювання батьків не були безпідставними. Жодних дій у напрямі реконструкції зроблено не було. Жодних коштів влада взагалі не виділяла на це. А після того, як міська рада дізналася про результати незалежної експертизи (школа закрита незаконно), справа взагалі застопорилася. Управління освіти Чернігівської міської ради припинило будь-які обговорення з цього приводу.

Напрошується логічний висновок – міська влада дійсно хоче назавжди закрити чернігівську школу № 10. Але це тільки припущення. Як буде розгортатися ситуація далі – побачимо.

Ще статті по темі

Back to top button