Суспільство

Запрацювала нова Громадська рада при ОДА

*Актуально

Представниця благодійного фонду «Наш край» Тетяна Терещенко увійшла до нового складу Громадської ради при Чернігівській облдержадміністрації.

Усього до Громадської ради як консультативно-дорадчого органу увійшли понад 130 представників інститутів громадянського суспільства в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадська рада активно готується до роботи

Тетяна Терещенко наголосила, що присутність благодійного фонду «Наш край» у складі Громадської ради не є випадковою, адже ця організація проводить активну громадську діяльність в області, допомагаючи родинам, громадянам, які опинилися у складних життєвих обставинах. За підсумками 2018 року благодійний фонд «Наш край» відзначено в обласному конкурсі «Благодійник року».

Під час установчого засідання Громадської ради обрано ініціативну групу, яка працюватиме над підготовкою першого засідання новообраного складу Громадської ради при ОДА.

Благодійний фонд «Наш край» працює на Чернігівщині з 2015 року. За цей час допомогу від фонду отримали кілька тисяч чернігівців. Також організація реалізувала соціальні проекти з підтримки українських військовослужбовців у зоні АТО та ООС, з допомоги медичним закладам області тощо.

         Прес-служба благодійного фонду «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button