Суспільство

Запрацювали поліцейські станції у Сосницькій та Олишівській громадах

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський урочисто відкрив дві поліцейські станції – у Чорнотичах Сосницької громади на Корюківщині та в Олишівській громаді Чернігівського району.

Першою свої двері для громадян відчинила поліцейська станція в Чорнотичах. Відтепер громада перебуватиме під надійним захистом дільничного офіцера Олександра Пінченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині запрацювала перша поліцейська станція

Олександр Пінченко має 15-річний досвід роботи поліцейським, тому повністю готовий до виконання всіх свої завдань у громаді та чудово знає її проблематику.

Для несення служби дільничного офіцера та комфортного прийому відвідувачів у Чорнотичах облаштували сучасну поліцейську станцію в новобудові амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Станцію обладнали усім необхідним для роботи.

У переддень професійного свята дільничних, яке відзначають 18 червня, Володимир Нідзельський відкрив ще одну поліцейську станцію – в Олишівці Чернігівського району.

«Дуже приємно бачити, що ваша громада розвивається і рухається вперед, – звернувся до присутніх Володимир Олександрович. – Ваш дільничний забезпечуватиме постійну поліцейську присутність у громаді, а його номер телефону буде у абсолютно кожного місцевого мешканця. Завдяки цьому дільничний офіцер оперативно реагуватиме на будь-які виклики, розв’язуватиме як побутові проблеми, так боротиметься зі злочинністю».

Дільничний офіцер Юрій Положухно працює в Олишівці з 2006 року. Поліцейський постійно комунікує з населенням, тому в громаді його добре знають і довіряють.

 

Сектор комунікації
 поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button