Суспільство

Заступник міського голови Сновська за місяць отримав зарплату майже 100 тисяч грн.

Продовжуємо аналізувати електронні декларації представників влади Чернігівщини. Днями ми розповідали про статки і зарплату міського голови Сновська Олександра Медведьова. Громадськість сколихнула інформація про те, що за грудень 2023 року Олександр Медведьов отримав зарплату у розмірі 112 тисяч 506 гривень.

Виявляється, захмарні зарплати у Сновській міськраді отримує не лише міський голова.

На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з’явилася електронна декларація заступника Сновського міського голови Сергія Силенка за 2023 рік.

Виявляється у чиновника чималий список нерухомості.

У власності родини – квартира у Сновську, житловий будинок у Острі, 11 земельних ділянок у Остерській громаді, житловий будинок у Остерській громаді, дві земельні ділянки у Низківці, житловий будинок селі Романьки Остерської громади, житловий будинок в м. Ірпінь, житловий будинок у селі Тужар Деснянської громади.

Доволі «урожайним» у плані придбання земельних ділянок для Сергія Силенка був 2023 рік. Він купив 6 земельних ділянок у Деснянській, Козелецькій та Остерській громадах на загальну суму майже 100 тисяч гривень.

З рухомого майна Сергій Силенок задекларував автомобіль «DAEWOO LANOS» і причіп.

За 2023 рік Сергій Силенок отримав зарплату в Сновській міській раді у розмірі 647 тисяч 131 грн.

Цікаво, що за серпень 2023 року він отримав зарплату – 97 тисяч 072 грн., а за грудень 2023 року – 76 тисяч 371 грн.

Про заплати і статки інших посадовців та представників Сновської міської ради й органів місцевого самоврядування інших громад – читайте у наших наступних публікаціях.

Фото – Василь Чепурний

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button