Суспільство

Завдяки небайдужості чернігівки патрульні повернули додому немолоду жінку

Учора, 8 лютого, близько 19-ї години на лінію 102 надійшло повідомлення про зникнення людини. До поліції звернулася чернігівка та повідомила, що, повернувшись увечері додому з роботи, не застала свою 74-річну матір. Вранці жінка була вдома. За вказаною адресою одразу направили один з екіпажів патрульної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція повернула жительку Чернігівщини з Німеччини, де її незаконно позбавили волі

Прибувши на місце, поліцейські розпитали заявницю, з’ясували особливі прикмети її мами та її ймовірний одяг. За кілька хвилин орієнтування про розшук зниклої жінки отримали всі патрульні екіпажі. Також для більш повного документування та з’ясування всіх обставин зникнення старої жінки прибула слідчо-оперативна група.

За деякий час до поліції надійшла інформація, що на вулиці Механізаторів ходить немолода жінка, яка погано орієнтується на місцевості. Заявник вважає, що старенька загубилася. На місце направили інший патрульний екіпаж.

Коли інспектори побачили стару жінку, одразу зрозуміли, що це і є зникла, яку розшукують донька та поліція. Старенька назвалася поліцейським. Дані повністю збіглися з орієнтуванням. З’ясувалося, що до поліції повідомила перехожа, яка звернула увагу на незнайому їй людину і не залишилася байдужою.

Охоронці порядку доправили жінку додому. Скільки вона блукала вулицями, не відомо. Відстань від місця мешкання до місця, де жінку знайшли, становить приблизно чотири кілометри. На щастя, все обійшлося.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button