Суспільство

Завтра в Ніжині увімкнуть сирени

23 травня на території Ніжина будуть проводити практичні навчання, повідомляє Mynizhyn.com із посиланням на відділ із питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ранковий екшн: на Красній площі сирени і колона спецтехніки

Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту Чернігівської області на 2019 рік, у період з 21 травня по 23 травня 2019 року передбачено проведення в місті Ніжині контролю виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів із питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб міста комісією обласної державної адміністрації та проведення командно-штабного навчання на тему «Дії органів управління, сил і засобів міської ланки територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ міста Ніжина в період загрози та виникнення пожежі на ПАТ «Ніжинський жиркомбінат».

«Шановні громадяни! 23 травня на території Ніжина будуть проводитись практичні навчання сил оперативного реагування та спеціалізованих служб цивільного захисту з включенням електросирен (сигнал «УВАГА ВСІМ»). Просимо зберігати спокій. Після включення електросирен прослухайте інформаційне повідомлення на хвилі «Радіо ФМ «Мелодія» – 104,1, або «Радіо ФМ «Релакс» – 107,5 або на 24 каналі дециметрового телебачення (НТБ), або на визначених каналах кабельного телебачення (плинна стрічка)».

 

Ще статті по темі

Back to top button