Суспільство

Згуртуймося заради порятунку

Ця гарна жінка має чоловіка – Валентина Байла та двох діток – доньку Марину і синочка Артема. Новина про хворобу (онкологію) шокувала як Наталію та її рідних, так і колег Чернігівської гімназії естетично-гуманітарного профілю №31. Біда спіткала сім’ю, коли синочкові не виповнилося й року.

У 40-річної Наталії Байло – рак сигмовидної кишки IV стадії з множинними метастазами в печінку. Вона пройшла шість курсів хіміотерапії ФОЛФОКС 6, а також 10 курсів таргетної терапії препаратом Ербітукс. У червні жінці зробили дві складні лапароскопічні операції. Наразі їй знову треба проходити хіміотерапію. Тому чоловік та колеги звертаються з проханням до всіх небайдужих людей допомогти фінансово.

Варто сказати, що Наталія 15 років викладає в гімназії математику та інформатику. Чоловік працював системним адміністратором на підприємстві, але був змушений звільнитися, аби доглядати за маленьким Артемом і 7-річною Мариною. Наталія та Валентин завжди мріяли про щасливе майбутнє своїх діточок, аж поки страшний діагноз не підкосив благополуччя всієї родини.

Проте жінка має шанси на одужання, не вистачає тільки коштів. Чоловік і колеги звернулися до української громади по допомогу, і небайдужі люди вже допомогли зібрати кошти для першого етапу хіміотерапії та проведення операцій.

Тільки один курс коштує 35 375 гривень. Гроші, які перерахували добрі люди, витратили недарма. З’явилася можливість зробити операції, раніше лікарі не бралися це робити.

У червні в Київському Національному інституті раку Наталію двічі прооперували, видалили частини кишечника з прилеглими лімфовузлами та пухлини в печінці. Вартість операції і подальшої хіміотерапії становить 200 тисяч.

Нещодавно чоловік Валентин Байло звернувся по допомогу у Facebook:

– Уже дев’ять місяців Наташа бореться за життя. Дев’ять важких місяців, сповнених думками, надією і болем. Скільки було витрачено сил, скільки прагнень до видужання, скільки вкладено коштів у віру в майбутнє? Цього не зрозуміє той, хто не йшов цим шляхом. Цього не зможе сприйняти той, хто не стояв перед цією стіною і, зціпивши зуби, бив її руками й ногами, шматував думками і поглядом, хто не міг заснути ночами, вслухаючись в подихи дітей, які можуть залишитись сиротами.46483177_265402710837094_7405351872682262528_n

Сім’я Наталії радітиме будь-якій допомозі. Головне, аби мама жила!

Реквізити:

Карта ПриватБанку 4149 4978 3551 4540 на ім’я Байла Валентина Миколайовича

+380502680987 Ківі-Віза для рубля

Ще статті по темі

Back to top button