Суспільство

Жахи Атрошенка: мер Чернігова звинуватив центральну владу у всіх гріхах

Структурні підрозділи Чернігівської міської ради переживають жорсткі перевірки з боку правоохоронних органів, народні депутати України від Чернігівщини працюють неефективно, кошти з державного бюджету розподіляються між областями несправедливо і взагалі – населення області стрімко скорочується.

На цьому наголосив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сьогодні, 16 листопада, під час ранкової наради в міській раді.

За словами Владислава Атрошенка, винна в цьому значною мірою центральна влада.

«Влада працює одним днем. Як ми можемо конкурувати, наприклад, з Китаєм, де все планують на 50 років?! У нас приймаються неадекватні рішення. Маємо втрати товарообігу, економічно втратили через припинення економічних відносин з Росією. Люди розчаровані і вони все бачать. Народні депутати від Чернігівщини мають бути більш відповідальними і впливовими. Адже ДФРР несправедливо розподіляють між областями. Одним мільярд, іншим – нуль. А по населенню, наприклад, якщо в 2000 році було приблизно 1 мільйон 176 тисяч людей в області. То нині вже 980 тисяч. Люди розчаровані. Весна прийде – буде видно, хто що де робив», — заявив Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Back to top button