Суспільство

Жахливе падіння хлопчика під час покладання квітів «Героям Чорнобиля» (Фото)

Під час покладання квітів біля пам’ятного знаку «Героям Чорнобиля» на Алеї Героїв обличчям на бруківку впав школяр. Діти 4-го класу з чернігівської школи № 4, що по вулиці Толстого, в навчальний час об 11.00 усім класом були присутні на заході.

Директор школи Оксана Рідзель прокоментувала ситуацію: «Ви знаєте, я вважаю, не треба робити з цього сенсацію. Це може статися з кожним. Іде людина, спіткнулась і впала. Це не той момент, де потрібно публічність робити».

Тобто використання дітей для участі в загальноміських заходах, під час яких школярі травмуються через довготривале стояння (влітку частенько — на сонці), на думку директора школи, не потребує публічності.

Дітей, за словами організаторів заходу, «передало» управління освіти на їх письмове прохання. Проте вони просили старшокласників.

Саме падіння було жахливим. Уже непритомна дитина з стоячого положення як підкошена впала обличчям на бруківку, травмувавши підборіддя.

Крім цього, на заході стало погано ще двом ліцеїстам.

Із присутніх чиновників, які стояли буквально за три метри від місця падіння, допомогти дитині підійшов тільки начальник охорони здоров’я області Петро Гармаш. Решта продовжили «відбувати» захід.

Про падіння хлопчика та совкову практику «заганяння» дітей на загальноміські заходи – в подальшому сюжеті ЧЕline.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А еще на Россию киваем(там произошло нечто подобное). Похоже у нас действительно «совок» еще не выветрился. Мероприятие не будетторжественеым, если чинуши не выгонят на него хоть кого-то для массовки!

  2. Детям из 4 класса по моему стоит доносить информацию не на митингах((( они ведь даже не понимают и не слышат всего потока слов с трибуны!

Back to top button