Суспільство

Жінка опинилася в пастці у власній квартирі

20 січня о 9-й ранку на лінію «102» надійшла інформація, що на проспекті Перемоги в одній із багатоповерхівок у замкненій квартирі на четвертому поверсі жінка кличе на допомогу. Телефонували до поліції сусіди, вони повідомили, що замкнена жінка пересувається у візку. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що ця жінка мешкає в квартирі сама, а у визначені дні її відвідує працівник соціальної служби. Зв’язатися телефоном із соцпрацівником не вдалося – ніхто не взяв слухавку. У сусідів поліцейські дізналися номер родичів жінки-інваліда та зателефонували їм. Рідні відповіли, що приїдуть за кілька хвилин, але ключів від квартири у них немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співробітники «Муніципальної варти» врятували людину

Весь час, поки правоохоронці намагалися додзвонитися до соціальної служби та спілкувалися з рідними жінки, яка потребувала допомоги, один із патрульних постійно з нею розмовляв крізь замкнені двері та заспокоював.

Коли стало зрозуміло, що єдині ключі, якими можна відімкнути квартиру, знаходяться всередині, власниця квартири запропонувала вибити замки. Патрульні оглянули двері й зрозуміли, що самі лише замки вибити не вдасться, значних пошкоджень зазнають і двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині чиновник врятував чоловіка, який лежав на трасі

Поліцейські зателефонували на номер «101» і викликали на допомогу рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Скориставшись автодрабиною, вони крізь відчинену кватирку відкрили вікно та потрапили до квартири. Виявилося, жінка впала з візка і не змогла дати собі ради, їй надали необхідну допомогу та залишили з рідними, які вже прибули на місце.

ЗАРАЗ ЦЕ ЧИТАЮТЬ: У Раді зареєстрували революційний законопроект

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button