Суспільство

Житель Чернігівщини знявся в новому українському серіалі (Фото)

Житель Козельця Юрій Вульвач зіграв роль президента закритого клубу для заможних людей у серіалі «Рейнджер», який знімає телеканал «2+2».

Він знімався у груповці зі ще трьома своїми земляками.

«Ми грали таких багатих людей, які роблять ставки на бої без правил. У рукопашних боях брали участь каскадери та головний герой. За сценарієм ми повинні були проїхатися в машині, поспілкуватися між собою, повболівати за бійця і на цьому наша роль закінчувалась», – розповідає козельчанин.

Знімали серію 31 травня, коли на вулиці вже панувала спека. Тому особливою складністю для актора-початківця стало те, що треба було грати в костюмі, який не давав охолодитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винахідник із Чернігівщини став актором документального фільму

Наступного разу на знімальний майданчик Юрій Вульвач приїхав уже 21 червня. Тоді його персонаж влаштовував справжнє полювання.

«Ми вже були в камуфляжі, поруч знімалися хлопці зі зброєю. Суть цього епізоду полягає в тому, що керівник клубу дав команду своїм підлеглим полювати на новачків. Згідно зі сценарієм, це своєрідне випробування, пройшовши яке, головний герой стає членом закритої спільноти», – каже Юрій Вульвач.

Зйомки серіалу «Рейнджер» проходять за підтримки Міністерства внутрішніх справ України.  Він розповідає історію сержанта канадської кінної поліції Пола Гордійчака, який стає дільничним у прикордонному містечку України.

Побачити свого земляка жителі Чернігівщини зможуть уже наступного року, саме на цей період і запланований вихід серіалу.

Ще статті по темі

Back to top button