Суспільство

Жителі Чернігівського району отримали великодні подарунки від благодійного фонду «Наш край»

Світ продовжує лихоманити від коронавірусу – вже понад 2 мільйони 200 тисяч інфікованих. Україна також потерпає від захворювання COVID-19 (майже 5 тисяч уражених). Через пандемію і карантинні обмежувальні заходи цьогоріч святкування Великодня буде не таким, як зазвичай. Людям наполегливо радять утриматися від походів до церков, освячувати паски вдома та дивитися богослужіння по телевізору.

Проте не всі мають змогу прибрати або самостійно спекти великодні паски. Особливо це стосується людей похилого віку, які через стан здоров’я не можуть вистоювати черги в магазинах. Не кажучи вже про виснажливий процес самостійного приготування.

У цей період для них як ніколи важлива підтримка. Тому благодійний фонд «Наш край» у співпраці з Олександром Демиденком і Сергієм Ременцем подбали про цих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разом – проти коронавірусу: Чернігівщині допомагає благодійний фонд «Наш край»

Олександр Демиденко побував у Михайло-Коцюбинській громаді, де передав вже попередньо освячені великодні паски пенсіонерам і людям з особливими потребами.

Сергій Ременець побував у селах Анисів і Піски Чернігівського району та передав освячені паски людям похилого віху та соціально незахищеним верствам населення.

Акції допомоги благодійного фонду «Наш край», зокрема спрямовані на боротьбу та протидію поширенню коронавірусу, тривають і охоплять всю область. Благодійний фонд запрошує волонтерів та всіх небайдужих приєднатися до благої справи. Адже біду подолати можна лише разом.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button