Суспільство

Жителі Линовицької громади потребують ремонту дороги

*Актуально

Депутатський запит щодо проведення ремонту доріг у Линовицькій територіальній громаді Прилуцького району подав депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Сергій Баришовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська облрада «злякалася» демократичної пропозиції

За його словами, дорога між населеними пунктами Линовиця – Бубнівщина – Білошапки й Онищенків – Малківка (в напрямку до міста Прилуки) потребує термінового ремонту. «Це шлях, яким підвозять дітей із кількох населених пунктів до опорної школи в Линовиці. Крім цього, саме ця дорога сполучає села з районним центром. Громада своїми силами намагається підтримувати дорогу, але коштів на повноцінний ремонт немає, тому існує нагальна потреба виділення коштів і проведення ремонту цього року», – пояснив Сергій Баришовець. Він додав, що поліпшення стану автошляху для жителів громади є особливо важливим, оскільки наразі місцевий перевізник навіть відмовляється здійснювати пасажирські перевезення й обслуговувати жителів громади, мотивуючи це абсолютно розбитим дорожнім покриттям.

Чернігівська обласна рада, підтримавши запит Сергія Баришовця на сесії, доручила обласній державній адміністрації і Службі автомобільних доріг у Чернігівській області розглянути запит і повідомити про результати обласну раду та депутата.

181907303_3732099680248864_6529314634568526319_n

Сергій Баришовець наголосив, що запит підготовлено за результатами зустрічей депутатів обласної ради від партії «Наш край» із громадами Чернігівської області.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button