Суспільство

Жителька Чернігівщини презентує захоплюючу книгу для любителів фентезі

Полюбляєте читати книги? Фанат драйвового захопливого сюжету, який тримає у напрузі до самого кінця? Захоплюєтесь жанром фентезі? Давно шукаєте щось свіже та новеньке? Тоді вам саме за цією адресою.  Невдовзі світ побачить книга нашої співвітчизниці та жительки міста Ніжин Звонок Ганни. Книга під назвою «Новая раса», написана в жанрі фентезі, головні герої якої дівчина на ім’я Ешлі та вампір Філіп. Це історія про взаємини вампіра з людиною, які опиняться посеред древнього ритуалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бібліотеці Короленка відбулася презентація книг Миколи Будлянського

Дана історія — це своєрідна загадка, поставлена читачеві, і звичайною логікою її не розгадати до останніх сторінок. Родзинка книги в тому, що сюжет кожного розділу має новий поворот і ніхто не знає, куди цього разу заведе його ця стежина. Книга читається на одному подиху, тому приготуйтеся до безсонних ночей із філіжанкою кави та теплим пледом.

«Еще один удар и Эшли почувствовала ужасную боль, а затем неимоверную злость – «Он ее ранил! Ее брат-близнец и он все-таки ее ранил!» — а також інші неймовірні події можна буде відчути на собі, читаючи цей роман. Ознайомитись із електронним уривком книги можна на особистому сайті авторки https://litnet.com/annabel-u677460. Також на цьому сайті можна знайти інші книги дівчини, котра пише під псевдонімом Аннабель.

Ще статті по темі

Back to top button