Суспільство

Жителька Сновська відсвяткувала 100-річний ювілей

Столітній ювілей 22 липня відзначила жителька Сновська Юлія Григорівна Балахонова.

З теплими словами, квітами та подарунками прийшли поздоровити ювілярку секретар Сновської міської ради Наталія Самойлова, голова Чернігівської обласної організації ветеранів Анатолій Скуратович, голова Сновської організації ветеранів Людмила Кравець, голова первинної ветеранської організації локомотивного депо «Сновськ» Віталій Полюшко та настоятель Свято-Миколаївського храму отець Павло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстарша жителька Макошиного святкує 100-й день народження

Народилася Юлія Григорівна в селі Шишківка Корюківського району. Дівоче прізвище – Мелешко. Батько працював мірошником. Її молодість випала на роки війни. Щоб не забрали до Німеччини, дівчині поголили голову, мовляв, тиф у неї. Це і врятувало Юлію Григорівну від «заслання».

Перший чоловік пішов на фронт  і загинув, захищаючи Батьківщину. Вдруге Юлія Григорівна вийшла заміж після війни та переїхала жити до Сновська.

Пропрацювала у депо нарядчицею 45 років. За час роботи отримала численні нагороди та грамоти від «Укрзалізниці», заслужено носить  звання ветерана праці, нагороджена медаллю «За доблестный труд».

Жінка поховала сина і доньку. Є  у поважної ювілярки дві онуки та двоє правнуків.

Відділ організаційно-кадрової та інформаційної роботи

Сновської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button