Суспільство

Жовтень – місяць дівчат: щаслива статистика Ніжина

Дівчаток у Ніжині цього місяця народилося майже втричі більше ніж хлопчиків. А всього впродовж жовтня в Ніжинському міському пологовому будинку з’явилися на світ 78 діточок – 21 чудовий хлопчик і 57 гарнесеньких дівчаток.

Одній ніжинській родині лелека приніс двійню – двох дівчаток.

Хоч дівчат у жовтні народилось і значно більше, але богатирем місяця став хлопчик із Ніжина, який важив при народженні 5000 грамів, друге місце – у ніжинки, яка має вагу 4400 грамів, на третьому місці – теж дівчинка з вагою 4100 грамів. Найменша вага в дівчинка з Ніжина – 2060 грамів.

Географія породілей дуже широка. Вже традиційно найбільше в нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Носівщини, Борзнянщини, Ічнянщини, Бахмаччини, Прилуччини, Куликівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбувся інтелектуально-патріотичний батл (Фото)

Крім того, минулого місяця в Ніжинському пологовому будинку народжували жінки з Києва, Чернігова, Чернівецької області та Харкова.

Цей жовтень запам’ятається нам також великою кількістю багатодітних мам. У двох жінок це були шості пологи, причому одна з них народжувала сьому дитину, бо мала перед цим двійню, у трьох – п’яті, у чотирьох – четверті, у 12 – треті. Інші жінки народжували першу та другу дитину. Причому жінок, які народжували першу дитину, і тих, хто народжував удруге, приблизно однакова кількість.

За минулий тиждень, із 25 вересня по 1 листопада, в Ніжинському міському пологовому будинку з’явилися на світ 22 чарівних немовлят – 17 дівчаток і 5 хлопчиків.

Одній ніжинській родині лелека приніс двійню – двох дівчаток.

Уже традиційно маємо не богатиря, а богатирку: найбільша вага, 4400 грамів, у дівчинки – уродженки Ніжина. Найменша вага – у двох сестричок-двійняток із Ніжина, які важать 2630 грамів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Ніжинська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button