Суспільство

Журналістів на сесію облради таки пустять

Враховуючи численні звернення представників засобів масової інформації Чернігівщини та значну вагу і суспільне значення тих питань, які виносяться на розгляд 22-ї (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання, доступ журналістів до засідання президії та пленарного засідання сесії буде відкритий.

Разом із тим, нагадуємо, що буде здійснюватися онлайн-трансляції засідання президії та пленарного засідання 22-ї (позачергової) сесії обласної ради, посилання на які будуть доступні на сайті обласної ради.

Відтак всі медійники, громадськість та жителі області зможуть спостерігати за подіями та прийнятими депутатами рішеннями, не відвідуючи особисто згадані вище заходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Облрада проведе позачергову сесію в закритому режимі

Принагідно інформуємо, що перед початком пленарного засідання сесії обласної ради будуть здійснюватися всі необхідні карантинні та дезинфекційні заходи, зокрема й температурний скринінг депутатів і всіх учасників засідання, який будуть забезпечувати запрошені медичні працівники.

Потрапити до зали засідань обласної ради можна буде тільки пройшовши відповідну медичну перевірку та за наявності засобів індивідуального захисту.

Початок пленарного засідання 22-ї (позачергової) сесії обласної ради об 11 годині в залі засідань обласної ради.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button