Суспільство

Линовиця гучно відсвяткувала День селища (Фото)

Линовиця — один із найдавніших населених пунктів у Прилуцькому районі. Уявіть собі, життя тут вирувало ще у ІІ-І тисячолітті до н.е. Про це свідчать давні кургани, які знайшли неподалік селища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 мільйонів на школи, лікарні й заклади культури: Борис Приходько залучив чергову субвенцію у свій округ

Сьогодні жителі Линовиці – теж активні. Для багатьох людей вони є гарним прикладом того, як власними силами можна змінювати життя у своєму селі. Захотіли зону відпочинку біля річки Удай – облаштували. Допоміг місцевий житель Олег Комар. Побачили, що занепадає пам’ятка культури кінця XIX ст – вежа графів де Бальменів – взялися її реставрувати. Місцевий житель Анатолій Степаненко підтримав цю ініціативу і допоміг.

На святкування до Линовиці завітав і народний депутат України Борис Приходько

«Щасливий сьогодні бути у Линовиці і розділити радість свята з моїми земляками – завжди веселими, енергійними і дуже щирими. Від себе особисто вручив подяки Олегу Комару і Анатолію Степаненку за активну участь у розбудові села, а місцевим соцпрацівницям передав 5 нових велосипедів», — відзначив Борис Приходько.

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button