Суспільство

Знову ChAC: чернігівці розважалися в центрі міста (Фото)

Цими вихідними культурологічно-просвітницький проект ChAC знову зібрав чимало відвідувачів у сквері ім. Богдана Хмельницького.

Цікавинками цієї суботи стали бібліопростір та оркестр театру, а у неділю – прес-конференція мандрівника Миколи Приходька, який уже вирушив до Румунії на велосипеді «Україна». Звучали вірші від наукової бібліотеки ім. Короленка та лекції від психолога Валерії Баришнікової. Для відвідувачів проводили майстер-класи з виготовлення квітів від Вікторії Приходько. Для дітей працювали аніматори. Також відбувся кінопоказ просто неба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чернігівців щовихідних чекає цікавий ChAC

Нагадаємо, що цього літа кожної суботи та неділі в сквері ім. Б. Хмельницького проходитимуть цікаві та корисні розваги не тільки для дітей, а й для інших вікових груп.

У вихідні всі локації працюватимуть з 16-ї до 20-ї години. Окрім того, кожної суботи, починаючи з 19.00, у сквері звучатиме музика. Буде зміна: один тиждень – сальса-фестиваль і вуличні танці (біля пам’ятника), другий – гратиме оркестр (на майданчику біля фонтана).

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А можно ормальными всепонимающими словами? Что такое » сальса—» старшее околение оно еще живое! о нем тоже думате, когда пишите такими словами!!!

  2. Есть ОЧЕНЬ МНОГО КРАСИВЫХ УКРАИСИХ СЛОВ! Почему прелоняются корреспонбенты перед заграницей, а свю родную!!! речь игнорируют ккак только и годе возжможо?! Стыдоба!!!

Back to top button