Суспільство

«Золота» водичка: чернігівці обурені марнотратством нового фонтана

У соціальній спільноті «Чернігівський кисіль» уже другий день поспіль містяни обговорюють проблему, що з нового фонтана в сквері імені Богдана Хмельницького вихлюпується вода. Дехто з учасників дискусії припускає, що це відбувається через вітер.

Однак знайшлись люди, які вирішили на власні очі переконатися, чи насправді це так.

«Ні, панове, вітер тут ні до чого. Скоріш за все, це технічний прорахунок, бо вода ллється просто на граніт, а з граніту на тротуарну плитку», – йдеться в пості.

ЧЕline спробував прояснити ситуацію і звернувся по коментар із цього приводу до прес-служби управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради. Але нам відповіли, що проектом реконструкції скверу займається управління капітального будівництва. Тож саме там зможуть відповісти на ці запитання.

Зателефонували до цього управління. Там сказали, що розповісти про фонтани зможе начальник, але ні його, ні заступника наразі на робочому місці немає, поїхали по об’єктах.

Натомість ЧЕline продовжує тримати руку на «фонтановому пульсі». Щойно вдасться взяти офіційний коментар, одразу ж повідомимо читачів.

Фото Чернігівський Кисіль

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А то, что там одна форсунка загнута — не видно…

Back to top button