Суспільство

Зручно та універсально: типи комбінованих варильних поверхонь

Основна перевага використання комбінованих варильних поверхонь — їхня універсальність. Прилади надають можливість приготувати улюблені страви за допомогою газу або електромережі та мають додаткові корисні функції. Експерти ek.ua допоможуть розібратися з основними типами варильних поверхонь, а також ознайомлять з кількома популярними варіантами.

«Індукція + газ» чи електромережа

Індукційні конфорки вважаються швидкими та економічними, але для їхнього повноцінного використання потрібно додатково придбати спеціальний посуд з потовщеним дном. Кухонна техніка, в якій газові конфорки комбінуються з індукційними, допоможе швидко розігріти страву, приготувати суп або навіть посмажити картоплю навіть за відсутності електроенергії.

«Газ + електрика» на склокераміці

Така комбінована варильна поверхня в основному комплектується чавунними або емальованими решітками. Пам’ятайте, що склокерамічне покриття чутливе до забруднень: у разі їхньої появи слід негайно витерти поверхню, інакше пляму буде складно видалити.

«Електрика + газ»

Зазвичай робоче покриття таких моделей створюється з емальованої нержавійної сталі. Обираючи варильну поверхню, варто враховувати кількість конфорок та їхній діаметр, а також наявність додаткових функцій.

Популярні моделі комбінованих варильних поверхонь

Комбінована варильна поверхня Luxor GI 67 SS Booster — функційний пристрій з індукційними та газовими конфорками. Переваги моделі — вбудований газ-контроль і електропідпалювання. Слайдерна технологія керування від дотику забезпечує точну і легку температурну градацію режимів нагрівання, унеможливлюючи стрибки імпульсу під час кипіння. Технологія Booster System прискорить процес приготування їжі, а окантовка скла з нержавійної сталі захистить від подряпин. Ще один варіант — Gorenje GCE 681 BSC. Ця варильна поверхня комплектується чавунною решіткою на газовій частині розміром 60 х 52,2 см. Електрична частина пристрою оснащена ефективним нагрівачем Hi-Light з індикатором залишкового тепла. WOK-конфорка потужністю 3000 Вт підійде для приготування великих обсягів продуктів у посуді зі сферичним днищем.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button