Суспільство

Звільнення голови Новгород-Сіверської РВА: чим далі планує займатися Сергій Сергієнко

Начальник Новгород-Сіверської районної військової адміністрації Сергій Сергієнко написав заяву на звільнення. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

  • Останні майже 1,5 року мав честь очолювати районну військову адміністрацію. Пишу «мав», бо наразі будуть зміни. Отримав пропозицію посилити інший напрям роботи у сфері обороноздатності області. Без деталей, бо про безпеку, – написав у своєму дописі Сергій Сергієнко.

Наразі відомо, що Кабінет Міністрів України погодив звільнення Сергія Сергієнка з посади голови Новгород-Сіверської РВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брижинський розповів, що думає про ідею звітувати перед депутатами Чернігівської міськради

Утім, наразі він продовжує працювати, адже його заява про звільнення очікує на підпис Президента України Володимира Зеленського.  

  • Сьогодні я ще не звільнений, я працюю та виконую обов’язки, покладені на мене. Так, дійсно, я написав заяву стосовно звільнення та подав її на розгляд Президента України, – прокоментував для ЧЕЛАЙН Сергій Сергієнко.

Ми також намагалися розпитати Сергія Сергієнка, з чим буде пов’язана його діяльність на новому робочому місці, утім, чоловік подробиць не розповів. Наразі в інформаційному просторі поширюється непідтверджена інформація стосовно того, що він може очолити одне з підприємств Чернігівщини, яке займається лісообробною діяльністю.

Таліна Тарасенко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button