Спорт

Біатлоніст з Чернігова Семенов увійшов до штату Команди Б

Відсьогодні на нашому сайті оновлено розділ «Наша збірна», в якому представлено актуальний склад українських команд на сезон 2023/24 р.р.

Переважно склади тренерів та спортсменів стали відомі вболівальникам ще в середині квітня, коли було сформовано новий тренерський штаб жіночої збірної України під керівництвом Миколи Зоца, а також названо спортсменів, які готуватимуться з основою до наступного зимового сезону.

Також відомо, що передсезонні збори з головною командою проводила трійка найперспективніших юніорок, які вже встигли досить вдало виступити на літньому чемпіонаті світу. В той же час у чоловіків Дмитро Підручний та Віталій Мандзин частково тренувались окремо від решти команди, натомість Юрай Санітра залучав до роботи з основною групою Руслана Ткаленка. 

Серед інших цікавих для вболівальників змін особливо відзначається присутність у складі команди Б нашого відомого біатлоніста, володаря Малого кришталевого глобусу в індивідуальних гонках Кубку світу сезону 2014/15 — Сергія Семенова, який виконуватиме роль сервісмена команди.
Також звертає на себе увагу загальне посилення тренерського штабу наших команд резервістів. Так, у юніорській збірній замість двох тренерів тепер працює чотири спеціалісти — по два у юніорів та юніорок. 

І остання новація — відновлено юнацьку групу централізованої підготовки, до якої залучено спортсменів, що готуватимуться до Четвертих Зимових Юнацьких Олімпійських Ігор, які відбудуться на початку 2024 року в Південній Кореї.

Джерело: biathlon.com.ua

Ще статті по темі

Back to top button