Спорт

Боксери Ніжина візьмуть участь у Чемпіонаті України із боксу

Три боксери представлятимуть Ніжин впродовж наступного тижня на Чемпіонатах України із боксу.

Один із боксерів, вихованець ДЮСШ «Колос» СК «НСК» Богдан Ковтун представлятиме Ніжин на молодіжному Чемпіонаті України з боксу, який впродовж наступного тижня відбудеться в Херсоні.

Як зазначив тренер-викладач боксера Сергій Панько: «Значну підтримку для участі в чемпіонаті, в тому числі і фінансову, надав голова Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини Олександр Шалай. До того ж, значний внесок зробили спортсмени ДЮСШ «Колос»».

Також, нагороди національної першості у різних вагових категоріях будуть виборювати вихованці Ніжинської КДЮСШ, СК «Легіонер» Іван Вискірко та Даниїл Кущ на чемпіонаті України з боксу серед юнаків (2004-2005 року народження) у м.Бердянськ.

Боксери приймуть участь в чемпіонатах за результатами Чемпіонату області, який нещодавно відбувся у Чернігові.

Настанови боксерам дав голова Федерації боксу та кікбоксингу Ніжинщини Олександр Шалай, побажавши спортсменам вдалих стартів і переможних фінішів на боксерських рингах.

До того ж побажати боксерам перемоги прийшов відомий ніжинський боксер Петро Іванов, директор КДЮСШ Валерій Зінченко, начальник відділу спорту Павло Глушко, який передав спортсменам найкращі побажання від міського голови Анатолія Лінника та вручив хлопцям нові боксерські рукавички.

Джерело: NizhynNews

Ще статті по темі

Back to top button